Amacımız

MİSYONUMUZ

Küreselleşen dünyada, ulusların zenginliği artık yetişmiş insan gücüyle ölçülmektedir. Bu nedenle “Eğitimin Yükselen Yıldızı” olarak değerlendirilen okul, dünya ile rekabet edebilecek bilgi ve özgüvene sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Çankaya İngiliz Kültür Koleji, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Milli Eğitim Bakanlığı kanunları doğrultusunda, günden güne değişen ve teknolojik olarak gelişen dünyanın fonksiyonlarını yerine getirebilen öğrencileri, milli ve manevi değerlerle yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ahlaki ve akademik standartları yüksek ,kapsamlı ve disiplinli eğitim programının yanı sıra, güvenli bir eğitim ve öğretim ortamı, okul tarafından sağlanmaktadır. Okul da başarıyı, öğretmenler ve öğrenciler birlikte paylaşmaktadırlar.